اپلای

ساخت وبلاگ

چطور اپلای کنیم؟

اولین قدمی که به منظور اپلای از دانشگاه‌های خارجی باید انجام دهید، این است که ذهن خود را باز کنید و به گزینه‌های بیشتری فکر کنید. اگر شما در ذهن خود هدف مشخصی برای ادامه تحصیل در یک دانشگاه خاص را دارید، باید ذهن خود را برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌های دیگری نیز آماده کنید. همیشه عاقلانه‌ترین راه این بوده است که بیش از یک گزینه را به عنوان مقصد تحصیلی آینده در ذهن داشته باشید. بنابراین بهتر است که حداقل ۳ دانشگاه را مد نظر بگیرید و نسبت به اخذ پذیرش از آنها تلاش نمایید. حتی ممکن است دانشگاه‌هایی که انتخاب می‌کنید در شهرها یا کشورهای متفاوتی قرار داشته باشند

طریقه اپلای کردن

به طور کلی در فرایند اپلای کردن دو روند متفاوت را باید طی کنید:

1.    یک روند برای اپلای کردن دانشگاه های مورد نظر و گرفتن پذیرش از دانشگاه هاست. برای اپلای کردن ابتدا باید درخواست خود را برای دانشگاه های مختلف ارسال کنید و احتمالا با اساتید دانشگاه نیز مصاحبه ای انجام دهید.
2.    روند بعدی اپلای کردن و درخواست ویزا و اجازه ورود به کشوری است که دانشگاه پذیرنده شما در آن واقع شده است. برای گرفتن ویزا نیز باید مصاحبه دیگری در سفارت کشور مربوطه انجام بدهید.
این دو روند کاملاً با هم متفاوت است به طوری که ممکن است شما از دانشگاه یک کشور پذیرش دریافت کنید اما ویزای شما مورد تایید سفارت آن کشور قرار نگیرد و ریجکت شوید بنابراین نمی‌توانید در آن کشور به تحصیل بپردازد.
نکته بسیار مهمی که درباره فرایند اپلای کردن از همان ابتدای کار باید در نظر داشته باشید این است که تمام اطلاعات و داده هایی که طی مراحل مختلف ارائه می دهید مانند یک زنجیر به هم متصل هستند. بنابراین، نباید مراحل اپلای کردن را از هم جدا ببینید. 
در حقیقت اطلاعاتی که در مراحل اولیه ارائه می دهید ممکن است در مراحل نهایی با دقت و جزئیات بیشتری مورد نیاز باشد و مورد بررسی قرار گیرد و نباید هیچ گونه تناقضی بین این اطلاعات وجود داشته باشد.
هرچند ممکن است تمام تناقضات نیز برای شما مشکل ساز نشود اما به هر حال در مرحله نهایی و گرفتن ویزا هرگونه تناقضی احتمال رد شدن درخواست اپلای شما را افزایش می دهد. پس بهتر است از همان ابتدای کار در ارائه و ارسال اطلاعات دقیق تمام تلاش خود را به کار ببندید.

قبل از ارسال اپلای به دانشگاه بین المللی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

برخی از کشورها قوانین خاصی را برای اخذ پذیرش تحصیلی از دانشجویان خارجی وضع می‌کنند. برای مثال اگر یک دانشجوی اروپایی بخواهد در یک دانشگاه اروپایی، ولی در یک کشور به جز کشور خود، به تحصیل بپردازد اخذ پذیرش برای او از آن دانشگاه به مراتب راحت‌تر از دانشجویان غیر اروپایی خواهد بود. در دانشگاه‌های اروپایی پاسخ به درخواست اخذ پذیرش تحصیلی دانشجویان غیر اروپایی مانند دانشجویان ایرانی معمولاً دیرتر از دانشجویان اروپایی ارسال می‌شود. در ادامه‌ی مطلب به برخی از قوانین مخصوص کشورهای اروپایی، ایالات متحده آمریکا، کشورهای آسیایی و استرالیا خواهیم پرداخت

دکتر حسینی...
ما را در سایت دکتر حسینی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : دکتر حسینی drhosseiniii بازدید : 82 تاريخ : يکشنبه 23 بهمن 1401 ساعت: 14:51